Deltager info

Denne info er udsendt til alle deltagere på mail den 7/11. Har du ikke fået den, så tjek med en anden fra patruljen og ellers så kontakt os på hej@24silkeborg.dk


Se vores “How to 24 Silkeborg” video, som besvarer alle spørgsmål om hvordan I skal besøge poster, forholde jer når I bliver fanget, regler under løbet mm….

Så er det på fredag det går løs med 24 Silkeborg 2021

Her følger de sidste praktiske informationer. 

Vi starter i ”Lunden”, Vestergade 74, Silkeborg – Banner og flag vil vise jer på rette vej i området.
Ankommer I i bil, er der mulighed for aflæsning på adressen, kommer I med tog er det 10 minutters gang fra banegården.
Løbet starter kl. 19, men I skal ankomme så I kan nå at tjekke ind inden start. 

Tjek ind er muligt fra kl. 17.30 

I starten af den kommende uge, udsender vi en guide til hvordan det system I skal bruge til at besøge poster mm, virker. Det er vigtigt at I sætter jer godt ind i denne guide, da det dels letter vores indtjekning og I risikerer ikke at skulle bruge unødig tid på at få finde ud af det under løbet. Har I, efter guiden er gennemgået, spørgsmål til hvordan systemet fungere, så kan vi besvare dem ved tjek ind – Bare sørg for mød op i god tid til det så.

Ved tilmelding har I oplyst navn, telefon og e-mail på hele patruljen. Dette vil vi gerne have jer til at kontrollere en ekstra gang, så vi er sikre på at det er den rigtige info vi har på jer.
Især telefonnummer er vigtigt, da det skal bruges under løbet. Har du ikke selv en e-mailadresse, så er det også helt fint at benytte en af dine forældres.

GPS data er en vigtig del af 24 Silkeborg – og uden en aktiv GPS på mobilen og en særlig GPS app, som bliver opsat til vores system, kan patruljen ikke deltage, da systemet ikke vil virke for jer.
I forbindelse med at I kontrollerer jeres data, skal I derfor også følge guiden til at få et GPS ID og indtaste det på siden.

https://24silkeborg.nu/EKSTERN-ADGANG/ptr-oplysninger/


Kode: Se mail

Hvad I skal bruge af personligt- samt fællesgrej under løbet, så sørg for at få pakket i rygsække der sidder godt på jer. 


Se her hvad I skal medbringe, og hvad der kan være en god idé at medbringe:  www.24silkeborg.dk/praktisk-information/ (Bemærk at der er nogle ting som SKAL medbringes) 

Vi sørger for morgenmad lørdag. Hvad I skal have at spise derudover, skal I selv medbringe (husk også evt. Trangia eller lign. til tilberedning) – eller alternativ have penge med til køb af mad. 

Mobiltelefoner er en vigtig del af løbet. Hver patrulje skal derfor medbringe mindst 2 smartphones med GPS og internetadgang (data abonnement).


Tjek at GPS er slået til på din telefon og test det så af med dette link: https://24silkeborg.nu/EKSTERN-ADGANG/tjek

Sørg for at have disse app’s installeret på din mobil hjemmefra: 

Android: 
QR Droid Code Scanner (eller tilsvarende QR scanner) – http://llk.dk/eripqd 
FollowMee GPS Location Tracker – http://llk.dk/ebvbzc 
Midttrafik: https://llk.dk/cutxt0 
Midttrafik live: https://llk.dk/ulafia

iPhone: 
QR Code Reader (eller tilsvarende QR scanner) – https://llk.dk/liyzto
FollowMee GPS Location Tracker – http://llk.dk/jqmblv 
Midttrafik – https://llk.dk/n6hodm 
Midttrafik live – https://llk.dk/dklpp4

FollowMee appen kræver lidt opsætning, som I helst skal have klaret hjemmefra. Når du trykker på linket ovenfor, for at kontrollere jeres patrulje data, skal du oplyse et GPS ID – der finder du en guide til hvordan FollowMee opsættes. 

Hvis I har problemer med opsætning af mobiler, hjælper vi selvfølgelig i forbindelse med tjek ind, men mød da gerne op i god tid. 

Du kan med fordel også sørge for at have læst reglerne igennem på forhånd: www.24silkeborg.dk/regler så der ikke opstår tvivl om hvad patruljen må og ikke må. 

Løbet slutter igen lørdag kl. 19.00, vi afslører først slutstedet (et sted i Silkeborg) lørdag kl. 18.00. 
I vil modtage info om slutstedet på sms, samt kunne se det i systemet. 
Har I forældre der skal hente jer, skal I gøre dem opmærksomme på at slutstedet også kan ses på www.24silkeborg.dk fra lørdag kl. 18. 
Skal I med offentlig transport hjem og skal have bestilt billetter, kan I være på banegården fra kl. 19.30

Skulle I have spørgsmål op til løbet kan I kontakte os på hej@24silkeborg.dk eller 25707038 (Julie) eller 60631060 (Søren) 

Vi glæder os til at ser jer fredag 🙂 

Med spejder hilsen 
Team 24 Silkeborg