Deltager info

Vi har desværre konstateret at en del ikke har modtaget vores e-mail med deltager information.
Du kan læse den udsendte mail her


Så er det på fredag det går løs med 24 Silkeborg 2019. 

Her følger de sidste praktiske informationer. 

Vi starter i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg (OBS NYT STARTSTED I FORHOLD TIL TIDLIGERE ÅR!) – Banner og flag vil vise jer på rette vej i området. Løbet starter kl. 19, men I skal ankomme så I kan nå at tjekke ind inden start. 

Tjek ind er åben fra kl. 17.30 

Kl. 18.15 gennemgår vi regler og systemet I skal bruge til at klare jer igennem løbet. Så deltager I for første gang, eller ønsker en opfriskning af dette, skal I sørge for ankomme så I kan være tjekket ind til 18.15. 
Har I deltaget før og har styr på regler og system, så skal I ankomme senest 18.50 så I kan være tjekket ind til kl. 19.00 
I forbindelse med tilmeldingen har I indtastet jeres mobilnr. og e-mail adresser, vi vil gerne have jer til at kontrollere disse informationer, så vi er sikre på at alt er korrekt. Derudover har vi behov for lidt ekstra info. 
I kan kontrollere og evt. rette jeres informationer her: 

https://24silkeborg.online/EKSTERN-ADGANG/ptr-oplysninger/find.asp

I skal selv bære jeres personlige samt fælles oppakning under hele turen, så sørg for at få pakket i rygsække der sidder godt på jer. 

Se her hvad I skal medbringe, og hvad der kan være en god idé at medbringe: www.24silkeborg.dk/praktisk-information/ (Bemærk at der er nogle ting som SKAL medbringes) 
Mobiltelefoner er en vigtig del af løbet. Hver patrulje skal derfor medbringe mindst 2 smartphones med adgang til internettet (data abonnement). Det er ikke voldsomt meget data der skal bruges, typisk 10-50 mb, men tjek op på dit abonnement at du har adgang til data, hvis du er i tvivl om dette. 

Vi sørger for morgenmad lørdag. Hvad I skal have at spise derudover skal I selv med

bringe (husk også evt. Trangia eller lign.) – eller alternativ have penge med til køb af mad. 

Sørg for at have disse App’s installeret på din mobil hjemmefra: 

Android: 
QR Droid Code Scanner (eller tilsvarende QR scanner) 
http://llk.dk/eripqd 
FollowMee GPS Location Tracker 
http://llk.dk/ebvbzc 
Anbefalet app: Midttrafik: https://llk.dk/cutxt0 

iPhone: 
QR Code Reader by Scan (eller tilsvarende QR scanner) 
http://llk.dk/xulk6l 
FollowMee GPS Location Tracker 
http://llk.dk/jqmblv 
Anbefalet app: Midttrafik: https://llk.dk/n6hodm 

FollowMee appen kræver lidt opsætning, som I helst skal have klaret hjemmefra. Når du trykker på linket ovenfor, for at kontrollere jeres patrulje data, skal du oplyse et GPS ID – der finder du en guide til hvordan FollowMee opsættes. 

Hvis I har problemer med opsætning af mobiler, hjælper vi selvfølgelig i forbindelse med tjek ind, men mød da gerne op i god tid. 

Du kan med fordel også sørge for at have læst reglerne igennem på forhånd: www.24silkeborg.dk/regler så der ikke opstår tvivl om hvad patruljen må og ikke må. 

Løbet slutter igen lørdag kl. 19.00, vi afslører først slutstedet (et sted i Silkeborg) lørdag kl. 17.30. 
I vil modtage info om slutstedet på sms, samt kunne se det i systemet. 
Har I forældre der skal hente jer, skal I gøre dem opmærksomme på at slutstedet også kan ses på www.24silkeborg.dk fra lørdag kl. 18. 

Skulle I have spørgsmål op til løbet kan I kontakte os på hej@24silkeborg.dk eller 25707038 (Julie) eller 60631060 (Søren) 

Vi glæder os til at ser jer fredag 🙂 

Med spejder hilsen 
Team 24 Silkeborg